Studio Dries Verhoeven

Per december 2015 begonnen als projectleider bij Studio Dries Verhoeven. Dries Verhoeven is theatermaker en beeldend kunstenaar en maakt installaties, performances en happenings in musea, op locatie en in de openbare ruimte van een stad.

Link

ArtEZ studium generale

Chaos&Conflict zo heet het nieuwe festival van ArtEZ studium generale die op 12 februari 2016 plaatsvindt in Rozet en de Eusebiuskerk. Tijdens dit festival wordt samen met ervaringsdeskundigen, kunstenaars en wetenschappers onderzocht wat conflict en oorlog werkelijk betekenen.   

Opdrachtgever

ArtEZ studium generale

Link

Het Nieuwe Instituut

De opdracht hier is een uitwisseling organiseren tussen vijf Arnhemse productdesigners en vijf Duitse aan ontwerp gerelateerde organisaties in Keulen, zodat een betere netwerkvorming kan ontstaan. Het beslaat meerdere activiteiten.

Opdrachtgever

Het Nieuwe Instituut

Link

Pure Zaken

Pure Zaken initieert projecten waarbij gezocht wordt naar verbinding, waar het proces zijn rol speelt en waar beleving en de essentie van de dingen centraal staan.

Op dit moment zetten we een pilot op voor het B.O. Het doel hiervan is les te geven waarbij creativiteit en kunst de middelen zijn. 

In maart '16 ga ik lesgeven in projectorganisatie op een middelbare school. We gaan samen een project organiseren rondom een maatschappelijk en actueel onderwerp, waarbij we in het proces het beste uit iedereen willen halen.